×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Липневий рейтинг Webometrics: ЖДУ ім. І. Франка найкращий в області та 38 в Україні

Днями одна із найавторитетніших світових експертних груп Webometrics опублікувала рейтинги вищих навчальних закладів

n 0708155520станом на липень 2015 року.

Серед 295 вузів України, що увійшли до рейтингу, Житомирський державний університет імені Івана Франка посів 38 сходинку і знову став першим серед житомирських вишів. У загальносвітовому ж рейтинг-листі Webometrics, який містить близько двадцяти двох тисяч університетів світу, ЖДУ імені Івана Франка зайняв 6588 місце, про це повідомляє прес-центр університету.

При цьому найавторитетніша світова експертна група Webometrics визнала Житомирський державний університет імені Івана Франка кращим за найстаріший і провідний вуз Туреччини – Стамбульський університет, який посів 6601 сходинку у рейтинг-листі, та один з кращих в Німеччині коледжів, який готує працівників ЗМІ – Коледж макромедіа Мюнхенського університету (6678 позиція у списку).

Також за результатами ранжування Житомирський університет випередив Тернопільський державний медичний університет, який зайняв  41 у загальноукраїнському та 6962 позицію у загальносвітовому в рейтинг-листі, Національний університет Острозька академія – 49 та 7440 місця у списку, Тернопільський національний педагогічний університет – 53 та 7819 сходинки, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника – 56 та 8220 позиція в рейтинг-листі, Національний медичний університет О. О. Богомольця – 63 і 8539 позиції, Одеську національну академію права – 65 та 8574 місця, Черкаський державний університет – 66 і 8745 сходинки рейтингу.

Щодо житомирських вишів, то Житомирський державний технологічний університет зайняв 69 у загальноукраїнському та 8918 позицію у загальносвітовому рейтингу, Житомирський національний агроекологічний університет – 123 та 12597 позицію в рейтинг-листі, Житомирський військовий інститут С. П. Корольова Національного авіаційного університету  – 259 та 20257 місця у списку.

Липневі результати ранжування однієї із найавторитетніших світових експертних груп Webometrics вкотре засвідчили міцність позицій ЖДУ імені Івана Франка серед вітчизняних і світових ВНЗів, а також  стабільність позицій ЖДУ в регіоні.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework