×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Заступник голови ОДА їздив дивитися як незаконно видобувають пісок. ФОТО

Ярослав Лагуга разом із представниками громадської ради та журналістами

n 2107155272інспектував незаконне видобування піску та будівництва.

20 липня відбулося виїзне засідання з питань незаконного видобутку піску та будівництва на території Житомирського району за участю представників облдержадміністрації, громадської ради при Житомирській ОДА та ЗМІ, - повідомляють в прес-службі облдержадміністрації.

Першочерговим завданням був виїзд на місця  незаконного будівництва та видобутку піску поблизу с. Корчі Житомирського району, а також ревізія місць незаконних забудівель, що розташовані біля бази відпочинку «Лісовий берег» та в районі Гідропарку.

Після поїздки заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута зазначив, що на сьогодні ведеться незадокументований видобуток піску та будівництво, яке потребує перевірки: «Облдержадміністрація не залишилася в стороні, ми задокументували всі матеріали для того, щоб долучити відповідні органи. Найголовніше в поїздці це те, що громадськість і влада працює разом».

Також заступник голови ОДА Ярослав Лагута запропонував створити постійно діючу групу у складі представників облдержадміністрації, правоохоронних органів та громадських діячів щодо запобігання виявлення незаконних дій. 

n 2107155272 1

n 2107155272 1

n 2107155272 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework