×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині дитина викликала пожежників, коли помітила вогонь

23 червня о 22:53 на пункт зв’язку 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Андрушівка надійшло повідомлення

про пожежу в селі Нова Котельня.

До служби порятунку «101» зателефонувала маленька сусідка господаря палаючого житла. Дівчинка побачила, що з будинку йде густий дим і одразу сповістила про це рятувальників, - повідомляють У ДСНС у Житомирській області.

Вона разом зі своєю мамою зібрала інших сусідів аби спробувати впоратись з вогняною стихією власними силами. Через вікно вони зуміли потрапити в оселю, в якій знаходився її 38-річний власник. Останній перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка вивели на свіже повітря та почали гасити тліючий матрац.

Надзвичайники, які прибули до місця виклику, з’ясували, що осередок займання знаходився у одній з кімнат будинку. Вони побачили на підлозі розплавлений електричний дріт. Вже о 23:30 загоряння було повністю ліквідовано. Бійці ДСНС ретельно оглянули помешкання та знеструмили його. Внаслідок займання полум’ям знищено лише окремі речі домашнього вжитку, зокрема, матрац та подушку. Пошкоджено оздоблення однієї з кімнат. Загиблих та травмованих не має.

За попередньою версією фахівців причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі. Сума збитків та врятованих матеріальних цінностей встановлюється.  

n 2406154924

n 2406154924

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework