Баталії на виконавчому комітеті: рекламщики та міське управління архітектури

Хто винен в тому, що рекламним агентствам не продовжують дозволи на розміщення зовнішньої реклами?

Виконавчий комітет 17 червня знову відклав питання щодо продовження строку дії дозволів. Підприємці подали документи на продовження дозволів відповідно до закінчення їх термінів, потім це питання обговорювалось на робочих групах, а управління архітектури винесло його на затвердження лише в червні.

Склалась ситуація, що документи потрібно продовжувати заднім числом, а отже порушувати законодавство.

Виникає запитання: хто гальмує процес продовження дії дозволів? Управління архітектури, що погано готується до звітування на виконкомі, робоча група, яка затверджує ту чи іншу рекламу без потрібної кваліфікації, обумовлюючи рішення особистими естетичними смаками? Чи виконавчий комітет, який не голосує за спільний результат роботи комісії та управління архітектури?

Сергій Сухомлин, перший заступник міського голови, пояснив, що подібні комісії створюють лише перепони для роботи підприємців.

Керівник управління архітектури Євгенія Черкасова, на питання про компетентність виконавчого комітету відмовилась відповідати.

Олена Бойко, директор рекламно-інформаційної компанії «Хелен», говорить про те, що у даній ситуації винні обидві сторони конфлікту, а позитивний результат можна отримати лише в результаті діалогу.

Питання про продовження строку дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами члени виконкому будуть розглядати у п’ятницю, 19 червня, о 12.00.

Лілія Мельник

 

Последнее изменение Четверг, 18/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework