Набережна річки Тетерів набула нового образу. ФОТО

Набережна річки Тетерів набула нового образу. ФОТО

  У Житомирі тривають роботи з реконструкції  набережної річки Тетерів.

  Проєктом першої черги капітального ремонту було передбачено облаштування дитячого майданчику з 7-ма батутами і спортивним комплексом на площі 80, 0 кв. м; облаштування фітнес-зони на площі 1 500 кв. м; облаштування зони для занять йогою; будівництво амфітеатру зі сценою для виступів на 150 місць; реконструкція існуючих альтанок; створення релакс-саду з посівом газонів і улаштуванням гранітних плит; встановлення пункту для велопрокату; встановлення 43-х декоративних лавок на пішохідній доріжці.

  Наразі підрядник приступив до виконання робіт другої черги: проводяться реконструкція човнової станції та облаштування території навколо.

  Міський голова Сергій Сухомлин під час засідання 74-ї сесії міської ради зауважив, що наразі планується доповнити проєкт реконструкції облаштуванням спуску для маломобільних верств населення.

набережна

набережна

набережна

набережна

набережна

набережна

набережна

набережна

набережна

набережна

  Нагадаємо, що 7 лютого під час шістдесят третьої (позачергової) сесії міської ради депутати прийняли рішення «Про внесення змін до міської цільової  Програми «Будівництво (реконструкція, капітальний ремонт) об’єктів комунальної власності Житомирської міської об'єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки». Зокрема, рішенням передбачено капітальний ремонт благоустрою території набережної річки Тетерів в м. Житомирі з розміщенням об’єктів фізичної культури і спорту (І черга) - у 2020 році проєкт реалізується шляхом співфінансування з Державного фонду регіонального розвитку (12482,01 тис. грн) та місцевого (1386,89 тис. грн) бюджетів.

Пресслужба міської ради

 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 12/11/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework