×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Машковський другий день поспіль у зоні АТО слідкує за зведенням фортифікаційних споруд. ФОТО. ВІДЕО

У розпалі запуск зведення фортифікаційних споруд  на передовій. Другий день поспіль на ділянці, за яку відповідає Житомирська область, працює Сергій Машковський, голова Житомирської облдержадміністрації.

«У нас триває дуже активна фаза робіт, тому що дуже короткі терміни поставлено і надзвичайно важливе для усіх нас завдання.  – розповідає він. – Протягом вчорашнього дня я особисто оглянув всі доведені нам об’єкти для будівництва, перевірив прив’язку на місцевості, акти розмінування, які були надані нам військовими. Зараз ми налагоджуємо, активізуємо і за сприяння Луганської обласної державної адміністрації посилюємо наші роботи на першій лінії, тому що це є дуже важливим для всіх нас. І не важливо, що це відбувається на території Луганської, Донецької області, але має відношення до Житомирської області – пряме і в той же час до всієї України».

Роботи ведуться спільно із Луганською обласною військово-цивільною адміністрацією. І ось перші враження її представника, першого заступника голови Луганської адміністрації Михайла Пухтаєвича від нашої співпраці: «Я думаю, що на очах, за декілька тижнів тут виросте ціле містечко, вогнева споруда, на якій наші воїни будуть комфортно себе відчувати, захищеними. Ми бачимо, що дуже вдало вибрана позиція: проглядається повністю весь горизонт і навіть сторона супротивника, хоча це друга лінія. Луганська обласна державна адміністрація робить все можливе і неможливе для того щоб в срок була побудована і дана споруда і вся лінія побудови. Задача президента була поставлена чітко, ніяких відговорок не приймається, тому я думаю разом ми повінні досягти результатів».

n 2904154153

n 2904154153

n 2904154153

n 2904154153

n 2904154153

n 2904154153

Последнее изменение Четверг, 30/04/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework