За три доби на водоймах області загинуло троє чоловіків

  Вихідні та початок тижня пройшли не зовсім втішно, адже упродовж останніх трьох діб на водних об’єктах регіону втопилося троє осіб. Зокрема, вчора ввечері у місті Новоград-Волинський рятувальники дістали з річки Смолка тіло чоловіка.

   Загиблим виявися місцевий мешканець, 1966 року народження.

  Одна із основних причин загибелі громадян на водоймах є банальна необережність. Люди нехтують елементарними правилами безпеки та купаються у ще не прогрітій воді після тривалого перебування на сонці, стрибають зі скель, ідуть плавати у стані алкогольного сп’яніння, чи просто не розраховують власні сили. Ці та інші необдумані дії громадян у подальшому призводять до нещасних випадків.

  Так, 13 червня у селі Старосільці Коростишівського району у річці Мика потонув 46-річний чоловік. Трагедія сталася при спробі переплисти водойму, ширина якої приблизно 40-45 метрів. Однак, не допливши до берега, він потонув.

  Тож, зважаючи на вище зазначене та з метою попередження загибелі людей, рятувальники наголошують на неухильному дотриманні правил безпечної поведінки на воді!

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework