На Житомирщині підтвердили коронавірус ще у 6 медпрацівників

  За добу, 21 травня, коронавірус підтвердили у 18 жителів області. Шестеро з них – медичні працівники. Загалом, в області захворіли 142 медичні працівники, 79 з яких вже одужали.

   Очільник обласного управління охорони здоров'я Микола Суслик під час підсумкового брифінгу в Житомирській облдержадміністрації розповів, що стан медичних працівників, хворих на коронавірус задовільний. У двох медиків стан середньої важкості, вони перебувають на стаціонарному лікуванні, - повідомляє suspilne.media.

  Також, зі слів Миколи Суслика, Бердичівська центральна міська лікарня починає вихід із карантину, однак поки що вона лишається закритою для надання планової медичної і невідкладної допомоги. Житомирська міська лікарня вийшла з карантину і почала працювати з 21 травня.

  "Щодо відвідування спеціалістів вузького профілю у поліклініках, то амбулаторно-поліклінічна допомога ще не внесена в ряд тих послаблюючих карантинних заходів, які є прийняті на сьогодні. При ситуації, коли буде зменшуватися захворюваність на коронавірус і при такій тенденції, якою вона є на сьогодні, можливо, протягом 10-14 днів амбулаторно-поліклінічна допомога теж почне функціонувати повноцінно", - сказав Микола Суслик.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 22/05/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework