Про особливості обсервації тих, хто повертається на Житомирщину

  Усі ті, хто повертається до Житомирської області мають пройти обсервацію протягом 14 днів. Для цього на Житомирщині визначили заклади, в яких люди зможуть безкоштовно проживати. Це готелі та бази відпочинку на території області.

  Про це говорили 15 квітня під час виїзного засідання обласного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції COVID-19, в Овручі.

  Перший заступник голови ОДА, керівник штабу з ліквідації наслідків Володимир Федоренко розповідає, що після перетину кордону жителів області доставлятимуть до місць обсервації. Так, вже підібрали для проходження обсервації готелі та бази відпочинку в Овручі, Малині, Коростені, Олевську.

  «Велика кількість людей повертається на Великдень додому. Ці жителі області після спілкування з прикордонниками та поліцією мають залишатися в місцях для обсервації. Держава забезпечує безкоштовне проживання для них. Там за ними цілодобово спостерігатимуть лікарі. Так, в Овручі є 100 місць для проходження обсервації, в Коростені теж близько 100 місць. Після заповнення цих баз людей направлятимуть до наступних», – зазначив Володимир Федоренко.

  Також перший заступник голови ОДА разом із народними депутатами Арсенієм Пушкаренком, Максимом Перебийносом та Артемом Кунаєвим передали засоби індивідуального захисту для прикордонників у Виступовичах та для медпрацівників Центральної районної лікарні міста Овруча.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework