Бердичівські артилеристи привітали з Новим роком сім’ї загиблих побратимів

  Гарною традицією збереження світлої пам’яті про загиблих під час російсько-української війни побратимів у 26-й артилерійській бригаді імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича є щорічна традиція вітання новорічними подарунками їхніх дітей. 

   Напередодні Нового року бійці 3-го гарматно-артилерійського дивізіону відвідали сім’ї Івана Вовка та Василя Малянівського та нагадали їхнім синам, що вони можуть пишатися своїми татусями-героями.

  Як розповіли журналістові АрміяІnform у частині, сержант Василь Вовк загинув під час чергового порушення окупантами режиму припинення вогню 8 січня 2015 року поблизу селища міського типу Петрівка Станично-Луганського району Луганської області. Тоді ворог обстріляв позиції українських військ із реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». Без батька залишилися двоє синів, Артем і Юрко, яким зараз уже 13 та 11 років. Вдову загиблого побратима Тетяну та їхніх дітей артилеристи привітали, завітавши до села Мала П’ятигірка Андрушівського району Житомирської області.

  Родина іншого героя, старшого солдата Василя Малянівського, мешкає у Бердичеві. Коли 31 серпня 2014 року він загинув внаслідок обстрілу з РСЗВ БМ-27 «Ураган» неподалік Веселої Гори Слов’яносербського району Луганської області, його синочку Денису було лише два рочки. Сьогодні він уже ходить до школи. Вдова героя Марія та семирічний син радо зустріли побратимів загиблого батька, які не забувають про його сім’ю та щороку відвідують.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework