×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Понад 2 тис. житомирян придбали залізничні квитки без черг через ПриватБанк під час зимових свят

Все більше людей на Житомирщині приєднуються до тих, хто вже оцінив можливість купити квиток на потяг без черг.

За останні два місяці понад 2 тисячі житомирян і мешканців області придбали залізничні квитки через ПриватБанк.

n 2301152591_1

Більше не потрібно стояти в чергах, щоб купити квитки на потяг. Залізнична каса є не тільки на вокзалі, але і в будь-якому відділенні ПриватБанку, терміналі самообслуговування ПриватБанку або в системі Приват24.

На сьогоднішній день на території Житомирської області доступно понад 380 терміналів, у яких квиток можна купити цілодобово як за готівку, так і з пластикової картки.

Також мешканці Житомирської області можуть купувати квитки на потяги в будь-який час на спеціальному сайті bilet.pb.ua і в Приват24, оплачуючи квитки пластиковими картками будь-яких українських банків.

Електронний квиток не обов’язково обмінювати на оригінальний паперовий квиток – під час посадки на потяг досить показати провідникові роздруківку електронного квитка з QR-кодом, яку видає термінал.

Важливою перевагою купівлі залізничних квитків через термінали самообслуговування ПриватБанку є можливість вибору вільного місця в будь-якому вагоні потяга, у той час як у касах вокзалів квитки продаються тільки в міру формування кожного з вагонів.

Загалом протягом 2014 року понад 6 тисяч мешканців Житомирської області скористались можливістю придбати залізничні квитки без черг через ПриватБанк.

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Пятница, 23/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework