Бердичівляни бігли заради життя Янчика Ніщенка. ВІДЕО

  Понад двісті людей різного віку цієї неділі зібрались неподалік універмагу, аби долучитися до благодійного забігу «Біжу заради життя Яна».

 

  Ініціаторами такого заходу стали батьки Яна Ніщенка, дворічного хлопчика, який з літа цього року бореться із раком ока та на лікування якого у Швейцарії потрібно багато коштів.

  Допомагав в організації благодійного забігу спортивний клуб «Family Run Club», засновниками якого є подружжя чемпіонів. Юлія Олішевська, чемпіонка Європи з легкої атлетики, та В’ячеслав Олішевський, чемпіон України з легкої атлетики, уже не вперше організовують легкоатлетичні забіги.

Аби стати учасником забігу, слід було внести певну благодійну суму, сталого розміру її не було. Також поповнити скриньку з благодійними коштами безпосередньо перед забігом та після нього міг кожен бажаючий. Бігти мали і дорослі, і діти, і цілі сім’ї.

Після невеличкої та енергійної розминки учасники забігу вишикувались на лінії старту і дружно та жваво рушили.

Загалом бігуни мали здолати шістсот метрів та фінішувати на Центральній площі.

Такими сюрпризами для учасників благодійного забігу стало пригощення піцами і гарячими напоями від партнерів заходу. Крім того, у лотерею серед присутніх було розіграно подарункові набори від магазину косметики, квитки в кінотеатр, сертифікати на похід до кафе, абонементи до тренажерних залів тощо.

Родина хлопчика дуже вдячна усім небайдужим за постійну підтримку. Бердичівляни ж, зі свого боку, запевняють, що і надалі будуть допомагати Янчику перемогти свою хворобу.

Репортаж Інни Плесної та Дмитра Піньківського, trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 02/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework