×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині розпочали видавати біометричні паспорти

13 січня в приміщенні УДМС України в Житомирській області  відбулася прес-конференція, на якій начальник Управління Олександр Радько розповів про початок оформлення біометричних паспортів громадянам України для виїзду за кордон.

На думку керівника міграційної служби області, наша країна має жити за тими правилами, яких дотримується увесь світ. В Україні зараз працюють експертні місії Європейського Союзу, проводять моніторинг виконання нашою державою Плану дій щодо лібералізації візового режиму. За результатами буде прийматись рішення щодо надання безвізового режиму для громадян України, - повідомляє УДМС України в Житомирській області.

Однією з вимог для безвізового режиму є впровадження біометричних документів, у яких буде вмонтований чіп із біометричною інформацією: фото людини, відбитки пальців та інформацію про громадянина, що міститься в діючому документі.

Після брифінгу спеціалісти міграційної служби області представили відповідну апаратуру та продемонстрували процедуру оформлення біометричного паспорта, а саме фотографування, оцифрований підпис та сканування відбитків пальців рук заявника.

У перший же день роботи по оформленню відповідних документів до обласного Управління звернулось близько ста жителів області. Присутні подякували працівників міграційної служби за ввічливість, тактовність та оперативність в роботі, - про це повідомив Анатолій Шнайдер, головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ УДМС України в Житомирській області.

n 1601152484

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework