По інший бік випускного: в мережі з'явилися відео жорстоких масових бійок житомирських підлітків

  Відео жорстокої бійки житомирських випускників опублікували в мережі Фейсбук містяни.

   Випускний-2019. Неофіційна частина за "ДП", - підписали в соцмережах відео житомиряни.

  Щороку, на жаль, маємо багато історій як в Україні, та і на Житомирщині зокрема, зі зворотним боком випускних і останніх дзвінків. Постійно доводиться бачити фото, чи ж то відео з бійками, серед яких доволі жорстокі інциденти. Ось і цього року зворотній бік вчорашніх ще учнів, а вже новоспечених випускників чи майбутніх абітурієнтів. В Житомирі днями сталися масові бійки серед випускників. Дісталося як хлопцям, та і дівчині, яку можна побачити на одному з відео, які опубліковані в соціальних мережах.

  Поглянувши на ті відео, розумієш, що слова просто зайві. Перехоплюють одні емоції. Доказом цього є численні коментарі під дописом з вищезгаданим відео. Люди не стримують емоцій та слів, коментуючи побачене. Дехто згадує про виховання героїв цих жахливих та жорстоких відео, дехто задається питанням, де була поліція увечері в житомирському парку, чому ж вона не стала свідком того, що відбувалося. Дуже й дуже багато різних думок, переважно осудливих. Але ми ж, звісно ж, не судді, ми не збираємося нікому читати моралі. Просто кадри з відео бійок — дійсно красномовніші за всілякі слова.

  Добряче дісталося й одній дівчині, яку били хлопці, що потім ще й гралися у футбол... її засобами гігієни, що випали з сумочки дівчини.

  Наразі багато інформації з приводу цієї історії немає. Зауважимо, що в поліції підтвердили факт бійок, додавши, що всі обставини наразі з'ясовуються і правоохоронці розбираються у вищезгаданих історіях. 

  З коментарів під вищезгаданими публікаціями ми лише зрозуміли, що дехто з користувачів навіть побачив знайомі обличчя серед учасників бійок. Як тільки стане ще щось відомо, ми одразу ж повідомимо на сторінках нашого сайту нові подробиці всього того, що сталося.

  Насамкінець, зауважимо, що допис ми побачили в одній із житомирських спільнот в мережі Фейсбук, де в свою чергу, використане відео з телеграм-каналу "Подслушано Житомир".

Відео з телеграм-каналу "Подслушано Житомир"

 Новини Житомира

  

Последнее изменение Вторник, 11/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework