На аеродромі однієї з військових частин Житомирщини покрали металеве покриття

  Адміністративне покарання за недбалість військовослужбовців на військовому аеродромі.

  Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням за фактом крадіжки металевого покриття аеродрому однієї з військових частин Житомирщини.

  Про це повідомив заступник військового прокурора Житомирського гарнізону підполковник юстиції О.Рихлюк.

  В ході досудового розслідування прокуратурою гарнізону встановлено, що цивільні особи впродовж 2 тижнів систематично викрадали військове майно, а саме – 120 металевих плит, які в подальшому збували на металобрухт.

  Завдяки налагодженій оперативній співпраці між військовою прокуратурою та керівництвом Житомирської місцевої прокуратури, викрадачів військового майна було встановлено. Правопорушники в повному обсязі відшкодували завдані збитки та відновили функціонування пошкодженої частини аеродрому.

  Разом з цим встановлено, що однією з причин вчинення цього ганебного злочину, є недбале ставлення до своїх обов’язків патрульних добового наряду та їх безпосереднього керівництва, які не забезпечили належну охорону стратегічно важливого об’єкту.

  Так, військовою прокуратурою Житомирського гарнізону складено 10 протоколів про вчинення військових адміністративних правопорушень за неналежне виконання патрульними своїх обов’язків.

  Завдяки зібраним доказам військовою прокуратурою Житомирського гарнізону вину військовослужбовців доведено в суді та на 6 військовослужбовців-патрульних накладено адміністративне стягнення у виді арешту з утриманням на гауптвахті.

  На чергового військової частини та його помічника накладено стягнення у виді штрафу у розмірі 145 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 2 465 грн. Ще 2 адмінпротоколи на даний час знаходяться на розгляді в суді.

  Зазначимо, що одним з пріоритетних напрямів роботи військової прокуратури є протидія правопорушенням у сфері збереження військового майна.

 Новини Житомира

 

    

Последнее изменение Вторник, 29/01/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework