×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині два житлово-комунальних господарства мають 359 тис. грн. заборгованості із виплати заробітної плати

Стан проходження опалювального сезону, підготовки до роботи в зимових умовах та дотримання доведених обсягів споживання природного газу,– ці питання розглядались під час всеукраїнської селекторної наради

, що відбулася 2 грудня під головуванням першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Володимира Кістіона.

За інформацією першого заступника голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, профільні служби та відомства Житомирщини готові до роботи в зимовий період. Так Служба автомобільних доріг в області в повному обсязі забезпечена піскосумішшю. Здійснюються заходи щодо очищення автомобільних доріг.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, в області є два житлово-комунальних господарства, які мають заборгованість із виплати заробітної плати. Це КП «Господарник» у Брусилівському районі (сума заборгованості - 209 тис. грн.) та ВЖРЕП №3 у Житомирі (150 тис. грн.). Геннадій Дмитренко зауважив, що дане питання перебуває на контролі, і запевнив – до кінця року проблема буде вирішена.

За словами посадовця, завдяки інтенсивній роботі по переведенню котелень на альтернативні види палива в області вдалося досягти економії споживання природного газу і дотримання лімітної дисципліни. Однак зараз, внаслідок зниження температури повітря, зафіксовано перевищення споживання блакитного палива на 42%. Зусилля влади і відповідних профільних підрозділів і підприємств надалі будуть спрямовані на те, щоб не допустити перевищення ліміту газу.

n0212141837

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework