«Обличчя миру» стартував із Житомира: Фотопортрети десантників стали прикрасою зупинок громадського транспорту міста

   3 квітня у Житомирі відбулася презентація проекту «Обличчя миру». Три десятки зупинок громадського транспорту обласного центру прикрашають брендові фото захисників України, переважна більшість яких – воїни Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

 

  У презентації соціально-патріотичного проекту взяли участь керівництво міста, громадські діячі, журналісти та безпосередньо герої-десантники, чиї світлини прикрашатимуть місто.

  Проект переносить мирних людей в реалії бойових дій, дозволяючи доторкнутись до тих емоцій та відчуттів, які супроводжують військовослужбовців на лінії бойового зіткнення. Також ці фото нагадують суспільству про ту ціну, яку платять українські військові за мир та спокій громадян.

  – Проект «Обличчя миру» розміщений також і у Верховній Раді, там працює постійно діюча експозиція. А нещодавно, ми презентували його у Брюсселі, в штаб квартирі НАТО за участю заступника генерального секретаря. А вже безпосередньо Житомир – став першим регіональним проектом, – повідомила голова правління БФ «Інформаційно-координаційний центр» Оксана Гаврилюк.

  Під час презентації, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин підкреслив, що для Житомира такий проект особливо важливий.

  – Так, тривають Пасхальні свята, на вулиці сяє сонце, але ми повинні пам’ятати, що війна продовжується. Наші хлопці та дівчата знаходяться на сході України, забезпечуючи нам спокійне життя та даючи змогу працювати, навчатися, розважатися і т.д.  Тому, ми повинні про це завжди пам’ятати та привертати увагу до військових, – зазначив Сергій Сухомлин.

  Поряд з мужніми чоловіками-десантниками, Україну захищають і  тендітні жінки, які також стали героїнями брендових фото. Одна з них –начальник прес-служби 95 окремої десантно-штурмової бригади лейтенант Олена Слободянюк.

n 0504188 1

  – Хотіла б подякувати організаторам та спонсорам проекту за те, що вони займаються популяризацією військових, показують, як живуть десантники. Хочу додати, що на фото лише один відсоток тих, хто виконує завдання на Сході і боронить нашу державу. Декого, навіть не можна фотографувати, але вони там, і боронять Україну, – сказала Олена Слободянюк.

  Організатори заходу запевняють, що проект «Обличчя миру» стартував із Житомира, і невдовзі світлини з героями-захисниками будуть прикрашати інші міста України.

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework