Трагедія на підприємстві Бердичева: на двох чоловіків впала важка металева конструкція

  Подія, що трапилася у вівторок, 23 січня,  на одному з масштабних підприємств Бердичева, неабияк шокувала усіх: під час виконання зварювальних робіт на двох працівників впала важка металева конструкція. У результаті - один робітник помер одразу, іншого ж було доставлено до Центральної міської лікарні.

  У той же день дізнатися про те, що насправді сталося на Ливарному комплексі ПАТ «Бердичівський машинобудівний завод «Прогрес», на жаль, не вдалося, так як на місці події довго працювала слідчо-оперативна група.   Частково проінформував про нещасний випадок, його наслідки та надану медичну допомогу журналістів міської телерадіокомпанії виїзний лікар Бердичівської підстанції ЖКЦ ЕМД та МК Володимир Юрачковський. Він зазначив, що по приїзду медиків на завод було виявлено тіло одного чоловіка, а другий, котрий, вочевидь стояв трішки далі, отримав ушкодження тазового відділу хребта, передає rio-berdychiv.info.

  24 січня офіційний коментар про трагедію на підприємстві надала начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко. За її словами, повідомлення до чергової частини надійшло 23 січня о 09:24 від лікаря Центральної міської лікарні про те, що на Ливарному комплексі по вулиці Низгірецькій, 100 внаслідок падіння металевої конструкції працівник 1970 року народження помер, а ще один, 1956 року народження, отримав тілесні ушкодження.

   Проведеною перевіркою працівниками Бердичівського ВП було встановлено, що вищевказані працівники виконували зварювальні роботи, піднявши на мостовому крані металеву крнструкцію та не закріпивши її. Дана конструкція впала на працівників, внаслідок чого один з них загинув на місці. Другий потерпілий знаходиться нині в реанімаційному відділенні, де йому було надано медичну допомогу.
 
  Повідомлення до чергової частини надійшло 23 січня о 09:24 від лікаря Центральної міської лікарні про те, що на ливарному комплексі по вулиці Низгірецькій, 100 внаслідок падіння металевої конструкції працівник 1970 року народження помер, а ще один, 1956 року народження, отримав тілесні ушкодження.
 
  Проведеною перевіркою працівниками Бердичівського ВП було встановлено, що вищевказані працівники виконували зварювальні роботи піднявши на мостовому крані металеву крнструкцію та не закріпивши її. Дана конструкція впала на працівників, внаслідок чого один з них загинув на місці, а інший знаходиться нині в реанімаційному відділенні. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 270 ч.2 Кримінального кодексу України.

Новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 25/01/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework