Як кулінари за кубок голови Житомирської ОДА змагалися. ФОТО
20 жовтня у Житомирі відбувся ІІ відкритий житомирський обласний чемпіонат кулінарного мистецтва та сервісу «Battle Chefs 2.0», де кулінари змагаються за кубок голови Житомирської облдержадміністрації.
Близько 100 учасників з різних областей України змагалися звання кращих кулінарів у 15 різних номінаціях, повідомляє прес-служба ОДА.
На конкурсному майданчику учасники публічно готували страви та виставляють на розсуд суддів, презентували виставкові вироби, такі як короваї, хліб, торти, овочеві композиції тощо.
У рамках заходу також відбулися майстер-класи від професійних кулінарів.
Tags:
Опубликовано в: СУСПІЛЬСТВО
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии