Проти Пореченкова МВС України відкрило кримінальну справу (ВІДЕО)

Слідче управління МВС України порушило кримінальне провадження щодо російського актора Михайла Пореченкова по ст. 260 ч.4 КК України (участь у складі незаконного збройного формування). Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова МВС Арсен Аваков. 

"Михайло Пореченков, прибувши до Донецька, у складі збройної банди, особисто взяв участь в обстрілі підрозділів українських Збройних Сил з автоматичної зброї. Ці кадри обійшли телеекрани, в повному обсязі викриваючи цього громадянина Росії в скоєнні злочину на території України. Згідно з Кримінальним кодексом України, такий злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років ", - зазначив міністр. 

"Сьогодні ж, слідчі звернуться до суду і, переконаний, Пореченков буде оголошений в розшук із санкцією - арешт. До розшуку буде підключено  Інтерпол. Слідчі переконані, що при настільки очевидних доказах злочину, рішенні суду - Інтерпол активно підтримає розшук, і Пореченков не зможе переміщатися по світу, поза Росією, не будучи заарештованим і екстрагованим в Україні ", - підкреслив Аваков.

До речі на youtube з'явилась народна творчість з цього приводу. 

Последнее изменение Пятница, 31/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework