×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Посольство Франції має наміри співпрацювати із житомирським вишем

{jcomments on}Про це вчора у ході робочої зустрічі з ректором ЖДУ імені Івана Франка Петром Саухом заявив Надзвичайний і Поважний Посол Франції в Україні Ален Ремі.

Разом із Послом до ЖДУ імені Івана Франка прибула й делегація у складі чотирьох осіб. Серед них – радник з питань культури Посольства Франції Ерік Тосатті, радник з економічних питань Вінсент Фалькозі, радник з питань сільського господарства Ніколя Перрені та аташе з питань лінгвістики Віржіні Вільшанжі.

Про це повідомляють у прес-центрі ЖДУ ім. Івана Франка.

Програма перебування делегації Посольства Франції в Україні в Житомирському університеті передбачала зустріч Надзвичайного і Поважного Посла Франції в Україні Алена Ремі з ректором ЖДУ імені Івана Франка Петром Саухом і спілкування з викладачами та студентами ВНЗу.

У ході зустрічі Надзвичайного і Поважного Посла Франції в Україні з ректором ЖДУ імені Івана Франка було обговорено низку важливих питань двостороннього співробітництва. Особливу увагу співбесідники акцентували на напрямах співпраці ЖДУ імені Івана Франка з французькими ВНЗами. Також із уст ректора ЖДУ імені Івана Франка Петра Сауха прозвучала думка щодо поглибленого вивчення в університеті разом із англійською, німецькою й французької мови. Ця ідея зацікавила Надзвичайного і Поважного Посла Франції в Україні Алена Ремі, оскільки її реалізація сприятиме кращій академічній мобільності студентів обох країн.

«Мета нашого перебування у ЖДУ – налагодити контакти для співпраці», - наголосив під час зустрічі зі студентами та викладачами університету Надзвичайний і Поважний Посол Франції в Україні Ален Ремі і запросив франківців до спілкування. Актуальними для студентів та викладачів ЖДУ імені Івана Франка були питання культурних, освітніх програм і проектів. На питання про можливість проведення спільних історичних конференцій Посол Франції відповів, що ЖДУ імені Івана Франка може співпрацювати з Туринським університетом і навіть створити свій CampusFrance.

«Сьогодні ЖДУ імені Івана Франка впізнаваний в Польщі, Німеччині, Чехії. Переконаний, що наша зустріч з Надзвичайним і Поважним Послом Франції в Україні Аленом Ремі виросте у серйозні наукові, освітні, культурні проекти. Перспектива співпраці дуже плідна», - резюмував перебування делегації Посольства Франції в Україні у ЖДУ імені Івана Франка ректор Петро Саух.

n2410141181

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework