×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Бердичівській виправній колоній провели медичне обстеження засуджених

{jcomments on}Нещодавно за ініціативи управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області до Бердичівської виправної колонії (№70) була запрошена група лікарів Житомирської обласної клінічної лікарні ім. Гербачевського.

Метою медичного обстеження стало визначення стану здоров’я засуджених, своєчасне виявлення гострих чи хронічних захворювань, а також попередження у осіб, які тримаються в Бердичівській виправній колонії (№70) виникнення та розповсюдження інфекційних хвороб.

Як повідомляє начальник медичної частини Бердичівської виправної колонії (№70) Володимир Баліцький, до проведення були залучені різнопрофільні лікарі фахівці: хірург, ортопед, уролог, кардіолог,офтальмолог, отоларинголог та невролог. Було обстежено 132 засуджених.

Бригада лікарів здійснювала прийом засуджених колонії, у тому числі засуджених до довічного позбавлення волі. На прийомі кожен засуджений мав можливість звернутися до медичного фахівця з нагальними питаннями. Кожен бажаючий був вислуханий та отримав бажану медичну консультацію.

n2410141177

n2410141177 1

Последнее изменение Суббота, 25/10/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework