Замок-музей «Радомисль» знову відчинить двері для учасників фестивалю «Музика Ф. Шопена під відкритим небом»

17-18 червня 2017 року історико-культурний комплекс "Замок Радомисль" прийматиме гостей Четвертого міжнародного фестивалю "Музика Шопена під відкритим небом".

Твори композитора Фредеріка Шопена прозвучить під відкритим небом у виконанні лауреата багатьох міжнародних і всепольських піаністичних конкурсів і юних віртуозів - вихованців дитячих музичних шкіл.

Основна музична програма з 12:00 і до 17:00 виконуватиметься на роялі "Ямаха" на спеціальній сцені, розташованій під відкритим небом на Острові Любові. Відвідувачі концерту можуть на свій розсуд вибирати - слухати твори Ф. Шопена сидячи на зручних стільцях, або ж розміститися на травичці або килимках ближче до сцени, або спостерігати за виступами учасників фестивалю сидячи на оригінальних кованих лавках в ландшафтному парку.

Міжнародний фестиваль "Музики Шопена під відкритим небом" не обмежиться лише музичною програмою. Кожен, хто придбає квиток і стане учасником фестивалю, потрапить на спеціальні екскурсії в найбільший в Східній Європі музейний комплекс обрядового мистецтва - Музей української домашньої ікони та старожитностей "Душа України". Гості фестивалю зможуть відвідати майстер-клас з виготовлення аркушів паперу за автентичними технологіями XVII ст. і опинитися на місці середньовічних ченців, які виготовляли папір для потреб Києво-Печерської лаври.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 23/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework