Доцент ЖДУ імені Івана Франка перемогла у Міжнародному проекті «Я — Українка»

Днями відбулося нагородження переможниць Міжнародного проекту «Я — Українка». Цей проект зібрав справжніх патріоток України, які прославляють свій край.

Це 120 талановитих жінок − лікарі, освітяни, керівники підприємств, військові, голови сільських рад, митці та ін. Надзвичайно поважним є те, що однією із переможниць стала Уваєва Олена Іванівна — доцент природничого факультету ЖДУ імені Івана Франка. Про це повідомляє прес-служба ЖДУ ім. І. Франка.

Урочиста церемонія нагородження відбулася в Будинку офіційних прийомів Уряду в Києві за участю народних депутатів України Олександра Марченка, Олега Мусія, депутата Київської обласної ради Ігоря Сабія та 10-кратного чемпіона України з боксу Володимира Матвійчука (до речі студент Олени Іванівни!). Видатних берегинь України своїми піснями вітали народний артист України Анатолій Гнатюк, заслужена артистка України Астрая та інші зірки української естради.

На заключній частині учасницям проекту було присвоєно народне звання «Берегиня України» з врученням ордену, грамоти «За особистий внесок у розвиток України та вірність нації». Невід’ємною частиною проекту є випуск книги «Я — Українка», на одній із сторінок якої є інформація і про Олену Іванівну.

Загалом цей проект започаткував Український інформаційно-видавничий центр «Галактика». Проект здійснюється за підтримки та участі представників Верховної Ради України, Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, керівників місцевого самоврядування, обласних та районних адміністрацій, громадських об’єднань тощо.

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 22/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework