День і 20 років футболу

У Бердичеві відзначили Всеукраїнський день футболу та 20­-річчя міської дитячо-­юнацької спортивної школи.

На стадіоні «Прогрес» у спортивному святі взяли участь президент Федерації футболу України, народний депутат України Андрій Павелко, народний депутат України Олександр Ревега, міський голова Василь Мазур, голова Житомирської обласної федерації футболу Руслан Павлюк, вихованці міських футбольних клубів та їх тренери.

На футбольному полі відбулися декілька матчів серед дитячо­юнацьких команд міста та між ветеранами — командами «Прогрес» і «Шкіряник». За підсумками ігор найкращі гравці та команди були відзначені, зокрема, заохочувальні призи отримали представники СК «Бердичів», ФК «Кармель» та ДЮФК «Аслан». Пам’ятні відзнаки вручені кращим тренерам і ветеранам спорту — почесному громадянину Бердичева Леоніду Копитку, Володимиру Керносенку, Олександру Репутацькому, Мілетію Бальчосу, Віктору Курінівському, Віліславу Доманському, Володимиру Борецькому та Олексію Лещінському.

Вітаючи бердичівлян зі святом, президент Федерації футболу України Андрій Павелко сказав, що Україна по праву може пишатися Бердичевом, що був та залишається справжнім футбольним містом.

— Бердичів є малою Батьківщиною видатного гравця, учасника чемпіонату світу 1970 року Анатолія Пузача, ряду інших відомих футболістів, — наголосив Андрій Павелко. — Сподіваюсь, що невдовзі молоді таланти місцевого футболу зможуть поповнити команди наших юнацьких та національної збірних. Федерація футболу України буде підтримувати міську та обласну федерації футболу в організації нових турнірів та створенні нових команд і надалі. Упевнений, що у майбутньому тут з’являться легенди українського футболу. Ми бачимо, що у молодих спортсменів є бажання грати, тренуватися, виступати за свої місто, область та збірну України.

Андрій Павелко зазначив, що у Києві високо оцінюють роботу обласної федерації футболу. Розвиток футболу на Житомирщині пожвавився з приходом нового керівника обласної федерації, молодого і амбіційного Руслана Павлюка.

Свою підтримку футболістам пообіцяв і народний депутат України Олександр Ревега, котрий наголосив на тому, що шлях до участі в міжнародних іграх розпочинається зі стадіонів, подібних до бердичівського. Тому завдання аматорів шкіряного м’яча полягає у тому, щоб боротися і перемагати.

Джерело: zhytomyrschyna.zt.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Среда, 17/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework