Як приріст населення залежить від роботи чиновників?

Високими досягненнями у житті Малина похвалилися нещодавно на офіційному сайті міста чиновники.

Зокрема, на головній сторінці зазначено: згідно з результатами діяльності за січень-грудень 2016 року, Малин посів почесне друге місце серед райдержадміністрацій та виконкомів рад міст Житомирщини. Така висока позиція, на думку керівництва Малина, «забезпечена тим, що за шістьма показниками наше місто зайняло з 1-го по 5-те місця, за п’ятьма — 6-9-те».

Малин увійшов у п’ятірку лідерів за напрямами «Економічна ефективність», «Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна співпраця». «Нинішній результат, — підсумовує офіційний сайт міськради, — свідчення того, що наше місто утримує гарні рейтинги не випадково, а планомірно й стабільно».

Високі результати — це, звичайно, похвально, однак кортить хоч одним оком поглянути на позиції, у яких Малин, як мовиться, пасе задніх.

На сайті Житомирської ОДА, де знають все про життя населених пунктів нашого краю, зазначено, у напрямку «Фінансова самодостатність» малинчани аж на 11-ій сходинці, за показником розвитку інфраструктури — на 14-ій. А ще помітила цікаву позицію під не менш цікавим заголовком «Приріст населення».

Малин, до речі, за цим показником на 7-ій сходинці. Проте ніяк не полишає думка, як приріст населення залежить від роботи чиновників?

Джерело: mn.zt.ua

Всі новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 14/05/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework