Група піротехнічних робіт знищила 3 боєприпаси часів минулих війн

24 квітня піротехніки Управління ДСНС у Житомирській області знищили 3 вибухонебезпечні предмети. Усі знахідки виявлено у Радомишльському районі Житомирської області. Зокрема, перший виклик до рятувальників надійшов із с. Кримок.

Під час земельних робіт у власному квітнику, жінка влучила лопатою по невідомому металевому предмету. Фахівці ДСНС, які прибули за її повідомленням, ідентифікували знахідку як мінометну міну калібром 82 мм часів минулих війн.

У селі Межирічка селяни виорали плугом 76-мілімотровий артснаряд. А от безпосередньо у м. Радомишль, вибухонебезпечний предмет помітили самі вогнеборці. На території закинутого підприємства вони гасили загоряння сухої трави. Після ліквідації пожежі побачили, що з-під землі видніється підозрілий предмет. З’ясувалось, що це граната РГ-33 часів минулих війн.

Рятувальники Житомирщини нагадують! Помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Заборонено: чіпати, розбирати чи розпилювати боєприпаси, переносити та перекочувати їх з місця на місце. Бережіть своєї життя та життя оточуючих!

У ДСНС України у Житомирській області

Всі новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 24/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework