Мешканці будинку в центрі Житомира повертаються додому з острахом залишитися без житла. ФОТО

У самому центрі міста, за адресою вул. Перемоги, 21, знаходиться будинок з величезними тріщинами на стінах, крізь які «гуляє» протяг. Крім того, коли їздить транспорт, мешканці в своїх домівках відчувають, як рухається будинок.

Унаслідок пошкодження водопроводу, у будівлі почали з’являтися тріщини, що постійно збільшуються. Люди, які проживають в аварійному будинку, б’ють на сполох. Вони зверталися і до місцевого керівника житлового управління, і до Олександра Фещенка, заступника міського голови з житлово-комунального господарства.

Чиновники таки відповіли. Оскільки квартири приватизовані, то люди повинні робити ремонт за власний рахунок. Натомість, від ЖЕКу мешканці будинку отримали контрольні маяки на стінах. Але вони вже потрохи починають обпадати. Люди зізнаються, що не можуть собі дозволити капітальний ремонт за власні кошти.

Ще однією проблемою будівлі є дах, що протікає. Деякі з мешканців розповідають, що ремонтували покрівлю своєї квартири самотужки: купували шифер за свої гроші та просили у сусідів допомогти з ремонтом.

Сама ж будівля знаходиться на балансі міської ради. Нині їй вже понад 150 років.

Всі новини Житомира

 

 

 

 

 

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 13/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework