На Житомирщині продовжує горіти суха трава. ФОТО

5 квітня о 16:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання сухої рослинності поблизу смт Романів. Дзвінок надійшов від випадкових проїжджих, які побачили вогонь з дороги.

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.

Вже через 5 хвилин рятувальники прибули до місця поді. Вони встановили, що на полі горить сухостій на площі біля 4 га. О 18:05 вогнеборцям пожежу вдалося локалізувати та не допустити розповсюдження вогню на більшу площу. О 18:45 пожежа була ліквідована. Вогнем знищено сухий трав’яний настил на площі 4 га.

До ліквідації загоряння залучалося 3 рятувальники та 1 одиниця пожежної техніки.

Упродовж минулої доби подібне займання минулорічної сухої рослинності сталося також поблизу с. Ходаки Коростенського району, під час якого вогнем знищено сухостій на площі 1 га території.

Наразі остаточні обставини подій встановлюються фахівцями.

Управління ДСНС Житомирщини попереджає! З початку року на території області сталося вже 91 загоряння сухостою, під час яких вогнем пройдено майже 148 га території. У зв’язку з цим рятувальники закликають громадян більш відповідально ставитися до випалювально-очисних робіт, перебування у лісових масивах та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.

У випадку виникнення будь-яких надзвичайних подій терміново звертайтеся до Служби порятунку за коротким номером «101».

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 06/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework