Житомиряни виступають проти абонплати на газ

3 квітня на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради було опубліковане звернення містян, котрі виступають проти введення абонплати на газ.

"Наш уряд своїми "реформами" достатньо покращив життя народу, 60% населення країни зараз вже перебуває за межею бідності. Ледь пережили опалювальний сезон з неймовірними платіжками за тепло. Мало. І от знов чергове покращення у вигляді введення абоплати за газ!...Тут без коментарів, такого не має ніде в світі! Давайте заразом вже весь маразм втілимо в життя, за абоплатою за газ, хай уряд вводить абоплату за підключення до води, для пішоходів- абоплата за прохід тротуарами , абоплата -за наявність громадських зупинок транспорту, за повітря може ще. Досить ! Скажемо - НІ абоплаті за газ!", - пише автор петиції.

Довідково: з 1 квітня 2017 року відбудеться поділ ціни на газ для населення на вартість газу як товару (4942 гривень/тис. куб. м плюс гранична торговельна націнка газопостачальної компанії 3,2%) і плату за його транспортування і розподіл (так звана абонплата, яку споживач буде оплачувати регулярно, незважаючи на обсяги споживання).

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 05/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework