Чого хоче досягти представник «Ві.Ай.Пі», подаючи до суду, не бувши готовим надати докази та факти в суді?

3 березня відбулося судове засідання відповідно до позову ТОВ «Ві. Ай. Пі. Будівельна компанія» до Житомирської міської ради про несплату 1 843 008 грн за вже виконані роботи.

Представники «Ві. Ай. Пі.» подали клопотання про чергове відкладення справи та доопрацювання мирової угоди. Два тижні тому, 20 березня, юристи позивача також клопотали про відкладання судового розгляду з цих самих причин.

За цей час нічого не зрушилося з місця і сторона позивача знову була не готовою. Склалося враження, що представника інтересів міської ради все влаштувало, і в подальшому його влаштує будь-яке рішення. Більш детально про представника міської ради буде згодом.

«Ві.Ай.Пі» та позивач за два тижні так і не спромоглися з’ясувати, за що та скільки коштів було перераховано, та чому виникла розбіжність у платежах (фаховість і професіоналізм відчувається). Усе це з’ясувати можливо за 15 хвилин, переглянувши в E-data інформацію про платежі.

Чого хоче досягти представник «Ві.Ай.Пі», подаючи до суду, не бувши готовим надати докази та факти в суді, не зрозуміло. Також дуже цікаво спостерігати за діями представників міської ради, адже вони відстоюють інтереси не управляння або міського голови – вони відстоюють інтереси усіх житомирян.

P. S. Напевно важко компанії ремонтувати тротуари та готуватися до судів, якщо в ній працює чотири працівники. І це при такій кількості виграних тендерів по всій Україні!

Можливо, і міська рада буде спроможною подати в суд за таку укладку плитки?».

Микола Череднік

Всі новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 04/04/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework