Постійна комісія погодила кандидатуру на посаду директора Житомирського драмтеатру

У ході підготовки до чергової сесії обласної ради депутати 30 березня працювали у постійній комісії з гуманітарних питань. Профільна комісія за участю заступника голови обласної ради Максима Вілівчука розглянула більше 25 питань порядку денного.

Зокрема, заслухали інформації керівників управлінь облдержадміністрації про стан та результати виконання низки галузевих регіональних (комплексних) програм соціально-економічного розвитку області, передає прес-служба обласної ради. 

З-поміж іншого депутати опрацювали декілька кадрових питань, одне з яких призначення генерального директора комунального підприємства «Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І.Кочерги» обласної ради. Заслухавши інформацію кандидата-нинішнього директора закладу Наталії Ростової про подальші плани роботи на посаді, яка наголосила на необхідності ремонту будівлі театру, депутати погодили її кандидатуру. Також постійна комісія дала згоду на переукладання контрактів з керівниками окремих комунальних закладів обласної ради, на внесення змін до контрактів, на затвердження штатних розписів тощо.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 30/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework