У Житомирській обласній бібліотеці для дітей розпочався тиждень дитячого читання

16 березня 2017 року в Житомирській обласній бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання «Книга в гості завітала – свято всім подарувала!»

Наприкінці березня у дитячих бібліотеках України стартує щорічне свято Книги - Всеукраїнський тиждень дитячого читання. 2017 рік - багатий на ювілеї зарубіжних дитячих письменників: Астрід Ліндгрен, іменитої шведської письменниці, володарки Міжнародної премії імені Г. К. Андерсена та англійських письменників Алана А. Мілна і Льюїса Керролла. Тож цьогорічний захід був присвячений саме цим авторам та улюбленим книгам маленьких читачів: «Пеппі Довгапанчоха», «Аліса у Дивокраї» та «Вінні Пух та всі-всі-всі».

На свято завітали знані у Житомирі гості: українська дитяча письменниця Марія Пономаренко, Лариса Бойко, співачка, виконавиця власних пісень і пісень на слова українських письменників та не менш відомі герої вище згаданих книг - весела і дотепна Пеппі, мрійлива Аліса та кумедний вайлуватий ведмедик Вінні Пух. З надзвичайним задоволенням разом із дітьми вони грали у Велику Дитячу Бібліогру: розгадували загадки до творів від Марії Пономаренко, давали відповіді на «Запитання з конвертів для розумненьких діточок», які Алісі передав Білий Кролик, допомагали Пеппі навести лад у валізі з речами (які вона збирала, подорожуючи світом) та разом з Ларисою Бойко заспівали авторську пісню-гімн бібліотеці.

І насамкінець, звичайно, - нагороди і призи – солодощі та книги у класну бібліотечку отримали учні 4-а, 4-в та 3-а класів СЗОШ № 12.

P. S. Крім дітей та гостей заходу дуже дякуємо Житомирському міському будинку культури за надані чудові костюми. Без них свято не було б таким яскравим.

Всі новини Житомира

Последнее изменение Четверг, 16/03/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework