Тіна Кароль приїхала в гості до онкохворої дівчинки з Озерного. ФОТО

Народна артистка України Тіна Кароль здійснила мрію одинадцятирічної Валерії Кокіш з Озерного. Дівчинка хворіє на рідкісну хворобу – нейросаркому. 

«25 лютого здійснилася ще одна велика мрія! Сила фейсбуку, а також сила любові і голосу працює!, - написала телеведуча Лідія Таран.
Маленьке прохання онкохворої дівчинки почуто на повну гучність - сотні перепостів, дзвінків, повідомлень. Таке в проекті "Здійсни мрію" вперше, коли телефонують і пишуть різні люди одночасно, надсилають фото... Ми всі разом кликали Тіну Кароль на зустріч. І чуйна Тіна приїхала до дівчинки, зробила перерву у своєму концертному турі! Це дуже зворушливо. Зірка завітала до маленької пацієнтки просто додому на Житомирщині, куди її виписали на кілька днів з лікарні, щоб зміцніла після виснажливої чергової хімії. Разом вони заспівали улюблені пісні, малювали та всією родиною чаювали. Промені надії, тепла та радості обгорнули серце маленької Лєри.

Ще раз переконуюсь, що душевна музика, щирі емоції та позитивні враження додають сил та енергії у боротьбі з важкою хворобою.

Нема нічого важливішого за щасливі очі дитини, чия мрія здійснилася!».

Всі новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 27/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework