За вихідні надзвичайники області 17 разів ліквідовували загоряння

Двічі довелося виїжджати на пожежі оперативно-рятувальним підрозділам Брусилівського району.

Одна зх. пожеж сталася в райцентрі в житловому будинку. Мешканці самотужки виносили з дому майно, аби врятувати його. Ніхто з людей не постраждав, вогнем знищено 3 кв.м. стіни та окремі речі. Того ж дня, вже пізно вночі брусилівські вогнеборці виїхали на гасіння палаючого причепа поблизу с.Осівці, пише Житомирська хвиля.

Про перебіг події розповів фахівець прес-служби управління ДСНС в області Павло Франчук:

"Зокрема, безпосередньо у районному центрі гасили займання житла. По прибуттю надзвичайників до місця пригоди в оселі спостерігалось сильне задимлення. Господарі житла разом із сусідами виносили на подвір’я обгоріле домашнє майно та речі, намагаючись врятувати їх від знищення полум’ям. Ніхто з мешканців не постраждав. Вогонь устиг знищити 3 кв. м стіни та окремі речі домашнього вжитку. Того ж дня вже пізно вночі брусилівські вогнеборці виїхали на гасіння палаючого причепа поблизу с. Осівці. Як з’ясувалося, водій вантажного автомобіля DAF перевозив з Польщі до Кропивницької області поролон. Їдучи трасою, він почув гучний хлопок і побачив у склі заднього виду полум’я з-під причепа. Водій зупинив авто та почав гасити займання вогнегасником, однак зусилля виявилися марними. Зрозумівши, що самотужки не впорається, він відчепив палаючий причеп від вантажівки та відігнав її на безпечну відстань. В цей час водії, які стали випадковими очевидцями пригоди, викликали вогнеборців. Внаслідок пригоди причіп знищено полум’ям".

Також рятувальники надавали допомогу населенню та іншим службам. Двічі витягали вантажні автомобілі, які через слизьку дорогу зносило на узбіччя. У Житомирі працівники ДСНС проводили аварійно-рятувальні роботи по збиванню бурульок з даху лялькового театру, який розташований на пішохідній вул. Михайлівська. Рятувальники Житомирщини закликають населення бути обережними, а у разі ж виникнення надзвичайної події негайно телефонувати за номером "101".

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Понедельник, 20/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework