У Новоград-Волинському рятувальники ліквідували пожежу

24 січня о 19:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку в м. Новоград-Волинський. Про це рятувальників сповістив племінник господаря оселі.

Як з’ясувалося, того дня донька 93-річного власника житла розтопила піч і пішла додому. Ввечері господар помешкання відчув їдкий запах диму та одразу ж залишив дім разом із племінником, повідомляє прес-служба ДСНС України у Житомирській області.

На момент прибуття рятувальників у будинку спостерігалося сильне задимлення. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання на кухні. Горіла дерев’яна тумба, що висіла впритул до димового каналу пічного опалення.

Силами бійців ДСНС о 19:51 пожежу вдалося локалізувати та о 20:30 – ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено 48 кв. м. пластикового оздоблення стелі та пошкоджено окремі речі домашнього вжитку на кухні. За її межі надзвичайники не допустили розповсюдження полум’я. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

 

 

Всі Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 25/01/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework