Державний бюджет України поповнено на 22 млн грн, які підуть на виплату зарплат, пенсій та соціальних виплат

За принципової позиції прокуратури Житомирщини Державний бюджет України поповнено на 22 млн грн, які підуть на виплату зарплат, пенсій та соціальних виплат.

 

Слідчим відділом прокуратури Житомирської області завершено досудове розслідування, яке проводилося з липня поточного року за визначеною керівництвом Генеральної прокуратури України підслідністю, у кримінальному провадженні за фактом отримання неправомірної вигоди службовими особами Південної митниці у м. Одесі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області

У ході розслідування застосовано новелу кримінального процесуального законодавства - спеціальну конфіскацію грошових коштів на суму понад 22 млн грн, здобутих злочинним шляхом, які були вилучені у ході проведення обшуку на Південній митниці м. Одеси.

Так, за клопотанням прокуратури області, судом постановлено ухвалу, якою застосовано спеціальну конфіскацію до зазначених грошових коштів, доля яких тривалий час - протягом 3-х років не вирішувалася з різних причин.

Завдяки принциповій позиції прокуратури області кошти на суму понад 22 млн гривень 19.12.2016 року перераховано до Державного бюджету України та будуть використані для виплати зарплат, пенсій та інших соціальних виплат.

Последнее изменение Вторник, 27/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework