У Ружинському районі рятувальники діставали авто, що опинилося у ставку. ФОТО

20 грудня о 09:45 до Служби порятунку «101» Ружинського району надійшло повідомлення про те, що у ставку в с. Голубівка знаходиться легковий автомобіль «Volvo» і необхідна допомога рятувальників. До місця виклику було направлено черговий караул 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 5 чоловік. 

Про це повідомляє У ДСНС України у Житомирській області.
По прибуттю на місце події було встановлено, що поблизу берега на проламаній кризі опинився автомобіль «Volvo», передня частина якого занурена у воду. На цей час працівники поліції, скориставшись човном, дістали водія, який встиг перебратися на заднє сидіння. Разом з колегами рятувальники транспортували потерпілого до автомобіля швидкої допомоги. А далі розпочали роботи з підняття автомобіля на поверхню за допомогою троса та пожежної автоцистерни. Близько 11:40 його було вилучено з водойми. Автомобіль завантажили на евакуатор та транспортували до місця реєстрації у Київську область.

Потерпілий водій, 1948 року народження, госпіталізований до районної лікарні, стан його здоров’я задовільний. Як потрапив транспортний засіб на лід наразі з’ясовують правоохоронці.

У зв’язку з тонким льодовим покривом на водоймах області, рятувальники закликають населення не виходити на водойми! А також бути обережними під час відпочинку біля водойм, пересування чи спуску поблизу них на транспортних засобах.

 

Последнее изменение Вторник, 20/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework