На Житомирщині стартує кампанія з безпеки дорожнього руху

У Житомирі сьогодні, 16 листопада, відбулась прес-конференція щодо проведення інформаційної кампанії з безпеки дорожнього руху в рамках проекту «Модернізація та підвищення системи безпеки дорожньої мережі в Україні».

Участь в заході взяв заступник голови Житомирської облдержадміністрації Ярослав Лагута, заступник міського голови Дмитро Ткачук, керівник проекту Ерік Хойруп, експерт з комунікацій та кампаній з дорожньої безпеки Барбара Крол. Про це інформує прес-служба Житомирської ОДА.

А також організатори моніторингу швидкості автомобілів на території області – директор компанії «AxxonSoft» Олександр Курінний та старший викладач кафедри автомобілів та автомобільного господарства Житомирського державного технологiчного університету Володимир Шумляківський.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, вітаючи керівників проекту та присутніх ЗМІ, зазначив: «Питання безпеки на дорозі набагато ширше, ніж здається на перший погляд.

Тому що стосується не лише поліції та дорожньої служби. Це стосується цілого спектру соціальних та гуманітарних питань, найперше – здоров’я та життя жителів Житомирщини. І закликаю всіх присутніх бути активними в обговоренні цього питання».

За словами керівників проекту, з метою привернення максимальної уваги водіїв та інших учасників дорожнього руху перша інформаційна кампанія розпочинається саме у період проведення Глобального тижня з безпеки дорожнього руху, що розпочався листопада.

Упродовж минулих двох місяців було проведено підготовчу роботу – кількісні та якісні дослідження в Житомирській області та на національному рівні. Виходячи з результатів досліджень та аналізу, було обрано основний фактор ризику – швидкість, та визначено головну цільову групу – чоловіки 30-45 років.

Інформкампанія розроблена таким чином, щоб її презентація одночасно відбуватиметься у всіх засобах масової інформації області. А саме – в радіо- та телеефірах, на сторінках інтернет-видань, на білбордах та сітілайтах, в роздаткових матеріалах, плакатах, сувенірах тощо.

Проект фінансується Європейським Інвестиційним Банком (ЄІБ) та Цільовим фондом технічної підтримки Східного Партнерства (EPTATF).

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework