У Житомирському стрип-барі поліцейські влаштували бійку зі стріляниною

Наразі розслідується факт хуліганства двох працівників правоохоронних органів.

У Житомирі двоє працівників поліції влаштували бійку зі стріляниною у нічному клубі. Про це повідомляє ТСН. Зазначається, що прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Хуліганство".

"Розслідується факт хуліганства двох працівників правоохоронних органів, який мав місце 6 листопада в одному з нічних клубів Житомира, попередньо, правоохоронці спричинили конфлікт у нічному клуб і та вчинили стрілянину", – сказали у прокуратурі.

За іншою інформацією з джерел агентства, цей конфлікт виник через те, що двоє правоохоронців, які відпочивали у клубі, відмовилися оплатити рахунок.

Інші деталі конфлікту наразі невідомі. Проводиться службове розслідування. Варто зауважити, що за інформацією місцевих ЗМІ, вказаний конфлікт закінчився бійкою та стріляниною у житомирському стрип-барі "Тік-Так".

Нагадаємо, голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе заявляє про звільнення за рік близько 5,6 тис. співробітників поліції. Також вона повідомила, що в 2016 році було порушено 3,5 тис. кримінальних справ у сфері службової діяльності, а 997 службовим особам органів влади було висунуто обвинувачення. Зокрема, обвинувачення висунуто 463 службовцям контролюючих органів.

Последнее изменение Вторник, 08/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework