Володимир Гірук: Про нові етапи розслідування розкрадання бюджетних коштів, які виділялися на ремонт дорожнього покриття прибудинкових територій

Очільник ГО "Антикорупцій рух Житомирщини" розповів про нові результати розслідування щодо можливого розкрадання бюджетних коштів, які виділялися на ремонт дорожнього покриття прибудинкових територій.

"Отримали лист від управління захисту економіки Національної поліції в Житомирській області. Як виявилося, перевірку за нашою заявою про злочин щодо можливого розкрадання бюджетних коштів, які виділялися на ремонт дорожнього покриття прибудинкових територій, закінчено.

Закінчено, бо, по-перше, майже за два місяці працівниками управління не було отримано достатніх відомостей. По-друге, з даного приводу будуть проводитись лабораторні дослідження, бо питанням зацікавилася постійна комісія міської ради з питань інфраструктури міста та бюджету.

Але в цю комісію представника від управління захисту економіки Національної поліції не включили. Тому, як зазначено в листі, перевірку провести неможливо.

Цікаво виходить. Громадська організація власними силами провела розслідування, зробила аналіз отриманих даних, ознайомилася з договорами, актами виконаних робіт, дефектними актами. Зібрала інформацію та звернулася з заявою про злочин до правоохоронних органів. Та правоохоронним органам цього замало.

Єдине втішає, це те що Житомирська міська рада відреагувала та створила комісію по вивченню цього питання. На фото, до речі, лист від Національної поліції та якість новенького покриття біля будинків на інших житомирських вилицях. Які тут ще потрібні докази?" - йдеться в повідомленні Володимира Гірука на своїй сторінці у Facebook.

 

Последнее изменение Понедельник, 31/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework