Бійці 30-ої бригади на передовій затримують контрабандистів

В суботу ввечері, 1 жовтня, в зоні відповідальності частини, а саме в районі населеного пункту Гранітне, відбулася спроба провезення контрабандної продукції на тимчасово окуповану територію. Командир розвідувального підрозділу одного з батальйонів бригади спланував та спільно з представниками СБУ та ДФС провели дану спецоперацію. 

Як повідомляють в 30-їй бригаді, в результаті було затримано 13 осіб та 2 транспортних засоби з продукцією на суму, яка за попередніми даними представників державної фіскальної служби складає 750 тис. гривень, а також вилучено пачки з банкнотами національної валюти. Під час затримання з непідконтрольної території було здійснено обстріл нашої групи, в результаті чого було поранено одного військовослужбовця, стан якого наразі стабільний, та загрози життю немає.
Після затримання контрабандисти намагалися підкупити учасників даної операції та уникнути покарання. Проте, хлопці не пішли на жодні пропозиції та компроміси, адже чудово розуміють, що ніякі матеріальні цінності не варті покладених за два з половиною роки безглуздої війни навіть одного життя друга чи бойового товариша. До того ж, не за те ми боремося і не за те проливається з дня в день кров кращих синів України!
P.S. Інформація по даній операції не оприлюднювалися у зв’язку з проведенням слідчих дій представниками Служби Безпеки України та Державної Фіскальної служби.

Последнее изменение Вторник, 04/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework