Працівники ДСНС ліквідовують загоряння трави в Олевському районі

7 вересня за інформацією управління цивільного захисту населення облдержадміністрації, на території Олевського району в селі Корощино сталося загоряння 4,5 га сухої трави та у селі Журбовичі – приміщення колишньої ферми. Наразі там працюють фахівці ДСНС.

Нагадаємо, що з початку нинішнього року на території Житомирщині вигоріло сухої трави загальною площею 235 га. Здебільшого, основними причинами виникнення пожеж у природних екосистемах є випалювання сухої рослинності, порушення громадянами правил пожежної безпеки під час проведення сільськогосподарських робіт на власних присадибних ділянках, перебування в лісових масивах і на торфовищах.

Крім того, після завершення зернозбиральної кампанії аграрії випалюють пожнивні залишки, що категорично заборонено, адже такі дії можуть стати причиною масштабних пожеж. 

За прогнозами синоптиків на території області утримуватиметься суха погода. Тому закликаємо громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах, а у разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації негайно викликайте Службу порятунку за номером 101!

Последнее изменение Среда, 07/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework