Тетяна Пашкевич розповіла журналістам подробиці пограбування її квартири

8 серпня, на своїй сторінці у Facebook голова Житомирської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Укроп» Тетяна Пашкевич написала про пограбування своєї квартири, що на вулиці Героїв Десантників. Сьогодні ж, Тетяна зустрілася із житомирськими журналістами та детально розповіла всі подробиці.

«Вчора, коли я прийшла приблизно о 7 годині вечора додому, моя серцевина в замку випала, і я зрозуміла що щось тут не те. У квартирі було ввімкнене світло і я побачила що в домі безлад» - розповіла Тетяна.

 З квартири було вкрадено гроші та золоті прикраси. Грабіжники більше нічого не взяли при тому що у квартирі лежала дорога техніка. Як розповідає Тетяна, було видно, що хтось копирсався у її документах, та заходив на електронну почту.

Правоохоронці повідомили, що грабували квартиру професіонали. Чоловіки були у рукавичках, але поліцейським вдалося знайти декілька відбитків взуття.

Тетяна не виключає, що таке пограбування сталося через її громадсько-політичну діяльність, адже деякий час вона отримувала дзвінки та повідомлення з погрозами. «Ситуація іде ближче до виборів, і хтось хоче стати на моє місце. У мене були погрози у телефонному режимі , неодноразово дряпали автівку і 2 рази пробивали колеса та залишали записки з погрозами» - наголосила Пашкевич.

Наразі, голова «Укропу» звертається до своїх сусідів надати будь-яку інформацію, що буде корисна у пошуках грабіжників.

 

 

Последнее изменение Вторник, 09/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework