×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Дмитро Кропачов: Україна втрачає до $300 млн на рік на незаконному видобутку бурштину в Житомирській та Рівненській області

Проект рішення - Про створення комунального підприємства „Бурштин Полісся”, депутати планують розглянути на найближчій сесії Житомирської обласної ради, яка пройде 21.07.2016.

«Жодного часу не можна гаяти. Просто спостерігати, як йде незаконний видобуток бурштину та мільйони гривень проходить повз місцевих бюджетів нашої області це злочинна бездіяльність. Прошу всіх депутатів обласної ради не звертати увагу на вказівки влади з Києва, яка намагається цей ласий шматочок прибрати до своєї кишені та не звертати увагу на погрози нелегальних копачів. Ми повинні зробити цей крок за рахунок чого ми зможемо наповнити обласний бюджет та навести порядок з незаконним видобутком. Можемо вважати це першим кроком до легалізації!», - написав на своїй сторінці у Фейсбук, депутат обласної ради Дмитро Кропачов.
«Щоб, ніхто не звинувачував у заангажованості питання підготовки даного проекту рішення серед політичних фракцій обласної ради, 20.07.2016 в 9:00 у кабінеті голови обласної ради відбудеться обговорення установчих документів комунального підприємства „Бурштин Полісся”. А саме буде обговорено проект статуту комунального підприємства з наглядовою радою, принцип призначення керівника даного КП.
Запрошуються представники від всіх фракцій та просто депутати, які виявляють зацікавленість в даному питанні. Чекаємо хоч всіх депутатів облради перейдемо в малу залу по необхідності. Головне, щоб всі зауваження врахували та за демократичними принципами зробили перший крок до легалізації бурштину!
Балакати можемо багато, але 21-ого на сесії ми побачимо хто ЗА, а хто ПРОТИ легалізації бурштину з політичних сил, які представлені в облраді!», - йдеться у повідомлені.

Последнее изменение Среда, 20/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework