×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Згідно з опитуванням, 80% жителів пров. Першого Гоголівського підтримують будівництво багатоповерхівок. ФОТО

Упродовж 4-5 липня відбувалось анкетування жителів провулку Першого Гоголівського та прилеглих до нього вулиць з приводу будівництва у цьому мікрорайоні двох житлових 9-поверхових будинків та дитячого садочка. 

Майже 80% респондентів підтримали такий проект.
Як повідомляють у Головному управління Нацполіції в Житомирській області, загалом участь в анкетуванні виявили бажання взяти 121 мешканець мікрорайону, які висловлювали свої думки у письмовій формі.
Аналіз зібраних матеріалів засвідчив, що 96 житомирян або 79% респондетів вважають таке будівництво потрібним, інші 25 жителів обласного центру або 21% - мають протилежну позицію.
Результати анкетування передано до Житомирської міської ради.
Уже наступного тижня ініціативна група від мешканців мікрорайону матиме змогу зустрітись з керівником ГУНП В’ячеславом Печененком та представниками мерії для обговорення усіх важливих для людей питань, пов’язаних з будівництвом.
Нагадаємо, у мікрорайоні планують побудувати два житлових будинки на 64 квартири кожен та дитячий садочок на 60 місць. Земельна ділянка, де заплановано будівництво, є державною власністю, яку використовує МВС.

 

Последнее изменение Четверг, 07/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework