×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Ірина Геращенко: Звільнення полковника Івана Без'язикова - це була справжня таємна операція. ФОТО

На повернення начальника розвідки 8-го армійського корпусу, полковника Івана Без'язикова, чекали два роки.

 

16 серпня 2014 року під час виконання завдання під Степанівка житомирянин потрапив в полон. Тоді Без'язиков намагався домовитися про вивезення загиблих і поранених з окупованої території. Бойовики довго приховували місцезнаходження українського розвідника і взагалі не давали ніякої інформації про нього. Але в квітні цього року полковник вийшов на зв'язок зі своєю сім'єю і повідомив, що його готові обміняти.

Інформацію про звільнення на своїй сторінці у Фейсбук написала уповноважена Президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

«Сьогодні ввечері звільнено Івана Без'язикова. Він був в полоні бойовиків з серпня 2014. І внаслідок важкої оперативної роботи і оперативних дій нарешті він на свободі. Президент першим від керівника СБУ В. Грицака дізнався про успішне проведення операції, на яку він кілька днів тому дав добро.

Це була справжня таємна операція. Дякую всім причетним. В нас дійсно є спецслужба і я пишаюся усіма, причетними до звільнення українців.
Ми довго розшукували Івана Без'язикова, бо його утримували не в СІЗО чи колишньому приміщенні донецького СБУ, а в іншому місці. Бойовики не підтверджували нам його місцезнаходження, не давали інформацію, де він, стверджували, що немає в них такого. І ось наприкінці минулого року нам вдалося розшукати, дізнатися,де його утримують. Почалася важка робота по звільненню . Сьогодні є результат! Вже завтра Іван Без'язиков буде у Києві . А сьогодні він вже обняв свою родину, дружину Маргариту. Ми щасливі сьогодні. Працюємо далі разом з СБУ, мінською групою і всіма причетними.
P. S. Символічно, що Івана Без'язикова звільнено в день звільнення Слов'янська. Звільнимо всіх українців і всю Україну, друзі!
PP. SS. Дорогі мами і дружини полонених, ми працюємо далі, щоб були гарні новини.
PPP. SSS. Перше фото Івана після 23 місяців полону. Ще не вірить, що вже - воля!
І перші фото з дружиною - тут вже вірить, що на волі): і неможливо дивитися без сліз», написала Ірина Геращенко.

 

 

Последнее изменение Среда, 06/07/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework