×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.
JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомирські прикордонники кажуть, що їм спалили 2 машини, поліція підпал спростовує. ФОТО

В ніч на 18 червня невідомі особи в Житомирі здійснили підпал 7 транспортних засобів, з яких 2 належать офіцерам Держприкордонслужби, заявляють у цьому відомстві. 

Як повідомляє Державна прикордонна служба, сталося це близько 3:00, передає УНІАН.

"Ймовірно, таким чином представники злочинних угрупувань намагаються чинити тиск на прикордонників через їх безкомпромісну боротьбу із протиправною діяльністю", - сказано в повідомленні.
З метою ліквідації загорання було викликано співробітників ДСНС та проінформовано оперативного чергового Національної поліції у Житомирській області.
В свою чергу, як повідомляє управління ДСНС в Житомирській області, близько 3:00 надійшло повідомлення про пожежу на одній з житомирських автостоянок. На місці пожежники встановили, що вогонь загалом охопив 5 автівок.
Загоряння з моторних відсіків транспортних засобів на той момент вже перейшло до салонів. Також полум’я пошкодило ще 2 автомобілі, що були розташовані поруч, але власники швидко відігнали їх у безпечне місце.


Спільними зусиллями рятувальників 3:30 пожежу локалізували, а о 4:00 ліквідували. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. "Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Зважаючи на те, що в автівках є легкозаймисті рідини та електропроводка, гасіння вогню проводилось повітряно-механічною піною", - сказано у повідомленні. На місце пожежі працювало 10 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобіля. Причина пожежі, як зазначає ДСНС, встановлюється фахівцями.


Натомість прес-служба Головного управління поліції в Житомирській області з посиланням на представників ДСНС поширила інформацію, що причиною пожежі була несправність електропроводки в одному з авто. "Після локалізації рятувальниками пожежі було зафіксовано, що вогнем знищено 5 автомобілів і ще 2 транспортних засоби зазнали часткових пошкоджень.


За попередніми висновками представників управління ДСНС, загоряння сталося в одному з автомобілів через несправність електропроводки. Потому вогонь перекинувся на транспортні засоби, які знаходилися поруч", - повідомляє поліція.
Чи був це підпал, думки у держорганів розійшлися.

Последнее изменение Суббота, 18/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework