Що відбувається на «Житомирських ласощах»: Хронологія подій. ФОТО. ВІДЕО

Як анонсував голова Наглядової ради ТДВ «ЖЛ» Ігор Бойко, 19 травня, працівники фабрики повернуться на свої робочі місця, адже суд визнав його законним власником майна ТДВ «ЖЛ».

О 12 годині організатори і мітингуючі зібрались на перехресті вулиць Покровської та Миколи Сціборського.

Натовпом вони вирушили до одного із входів до заводу. На прохання відкрити двері охоронці не відгукнулися. Не потрапивши через двері, люди вирішили спробувати зайти через ворота, із внутрішньої сторони ворота були вимащені «солідолом».

Близько 13 години люди направились до головного входу на підприємство. Вхідні двері були відчинені, але наступні двері були заблоковані «охороною» заводу. Між охороною ЗАТ «Житомирські ласощі» та представниками ТДВ «ЖЛ» розпочався конфлікт.

На території підприємства знаходилися і правоохоронні органи, які спочатку не втручалися у бійку. Також працівники ТДВ «ЖЛ» почали у приміщенні бити вікна.

Згодом, поліція знайшла порозуміння із мітингуючи ми і дозволили людям зайти у вхідні двері. Проте, охорона заводу почала розпилювати порошкові вогнегасники на людей.

О 13.40 повідомили, за допомогою вантажівки, повалили ворота. Натовп людей попрямував на територію заводу. Знову ж, таки двері були перекриті охоронцями. Після довгих суперечок, люди відкрили інші двері та пробралися на 2 поверх адміністративного приміщення.

Вхід на 3 поверх був перекритий. Чоловіки принесли інструменти та почали демонтувати двері. Згодом двері були демонтовані. Працівники ТДВ «ЖЛ» «озброєні вогнегасниками» піднялися на 3 поверх, і почали демонтувати двері на 4 поверх. В цей час люди, що були всередині били вікна та перекидали пожежні шланги.

На четвертому поверсі працівників ТДВ «ЖЛ» вже чекала група невідомих людей. Згодом у приміщення прибула оперативна група.

Близько 14:30 представники ЗМІ, міської ради та люди зібралися в залі для вирішення конфлікту. Люди, які захопили приміщення змушені були вийти у супроводі поліції.

Також на фабрику прибули депутати то заступники міського голови. На території перебуває велика кількість працівників Нацполіції. Протистояння продовжуються.

Більше фото можна переглянути ТУТ

 

Последнее изменение Четверг, 19/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework