Міська рада запрошує спортсменів отримати гранти Житомирського міського голови

Міська рада проводить конкурс на отримання гранту Житомирського міського голови для кращих проектів (заходів), розроблених громадськими організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості, спортивними клубами.

«У всьому світі фінансуються спортсмени, а не стіни, школи та будівлі. Тому ми вирішили піти таким шляхом – управління сім’ї, молоді та спорту розробило грантовий проект для спортсменів. Поки що в рамках цього проекту було тільки три заявки. Тому ми закликаємо спортсменів міста активніше брати у цьому участь і отримати кошти, які можна витратити на свій розсуд – на організацію чи участь у змаганнях, тощо», - зазначає заступник міського голови Матвей Хренов.

Розмір гранту залежить від характеру проекту, його цілеспрямованості.

Як нам повідомляє прес-служба Житомирської міської ради, загальний об’єм гранту 180 тисяч гривень, який буде поділено між переможцями. Їх визначить конкурсна комісія.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі на гранти, потрібно заповнити заявку і надіслати до управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради (кабінет №106) до 31 травня.

 

Последнее изменение Среда, 18/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework